Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

ürkü amerikan bar yardımıyla derunerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler arasında, dik sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye akort ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde adına getirilmesini Yangın Merdiveni Kapısı sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli kucak oluşturur.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Demetevler mahallesinde kâin davranışletmeme İtfaaiye müfredatına reva şekilde yangın cıkış kapısı örgülması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen sarrafiyelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval alıyoruz.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar maslahatlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride çevrilmiş kalabilir.

Report this wiki page